Magento Commerce

Skip to Main Content »

Du har ingen varer i din kurv.
Bestilling
View Basket
   
Produkter
Nyhedsbrev

Firmaer

GoodGrape er et lille firma med mange vine, sælgerne er indkøberne og smagt hver eneste vin, mange gange. Vi ved noget om vinen med andre ord.

GoodGrape er en serviceminded, professionel og meget fagligt velfunderet smarbejdspartner. Vi står bag vores produkter, bogstaveligt talt, du vil ikke møde en hær af sælgere men blot én eller begge ejere. Vi sælger kun vin, som vi kan stå indefor. Det er derfor sloganet hedder "Vin i verdensklasse".

Vi laver skræddersyede individuelle løsninger, der sikrer det bedst mulige budskab og den bedst mulige kvalitet når I ønsker at bruge vores vine til at repræsentere jer. Det betyder noget! Vi sender gerne direkte til jeres kunder. Vi er specialister i vin til receptioner, selskaber, både store og små. I den forbindelse står vi gerne til rådighed med brugbare råd til hvad anledningen nu kræver.

Det er vin der vækker opsigt, både for smag, kvalitet og de flotte flasker, men også ren nyskabelse. De fleste af vores vine, specielt de amerikanske, fåes kun hos os.

Skal der afholdes vinsmagning hos Jer - møder vi gerne op med såvel flasker som glas.

Vi pakker efter jeres ønsker og alle opgaver løses professionelt, til tiden og som aftalt. 

Try Us... Kontakt os på post@goodgrape.dk for at høre mere.