Magento Commerce

Skip to Main Content »

Du har ingen varer i din kurv.
Bestilling
View Basket
   
Produkter
Nyhedsbrev

HoReCa

Med GoodGrape Wine Co. får din virksomhed en seriøs, professionel og personlig samarbejdspartner. Vi er et lille firma, men elsker at løbe hurtigt, og størrelsen sikrer at I altid har med beslutningstagere at gøre.

Direkte Import

Vi importerer al vores vin direkte fra producenten. Det sikrer ordentlige priser, autencitet og masser af viden om vinene som - i får gavn af begge dele.

Sortiment

Vi har det største udvalg af amerikansk vin i Europa. Vi repræsenterer over 60 kvalitets leverandører. Vores basis niveau er endog meget højt og vi tilbyder vin i alle prislag, og meget stor alsidighed indenfor hver enkelt vintype. Vi kan således for alvor skræddersy vores sortiment til jeres behov. Gennem vores langvarige og personlige samarbejde med hver enkelt producent kan vi også levere vine der normalt aldrig kommer ud af USA.

Vi leverer forskellig vin såvel i smag som i udtryk. Vi køber ikke vin der lefler for en speciel type smag men fælles for alle er, at det er ærlig, uforfalsket vin der smager godt for det, det skal udtrykke. Der er således klassisk Californisk vin, West Coast Syrah, men også Bourgogne inspireret Pinot Noir fra Oregon, og Hermitage inspireret Syrah fra Washington State.

Gå på opdagelse og man vil opdage den store diversitet og de store muligheder, også i sammensætning med mad, der er i Amerikansk vin efterhånden.

Vi er kendte for at fange små kommende super-producenter, men har også nogle af  de absolut bedste vine fra Nord-amerika og verden; Littorai, Saxum, Maybach  , Vineyard 29, Lillian og rigtigt mange andre.

Rådgivning

Vi kender alle vores vine og vores producenter indgående. Qua vores størrelse er det de samme mennesker der køber ind som sælger vinen. Vi skal altså ikke have ”lært nogen op” først. Det sikrer jer en meget høj kvalitet i rådgivningen.

Samtidig har vi restaurations erfaring, kender udfordringerne og alt det praktiske i at få mad og vin til at spille optimalt sammen.

Prissætning

Vi har ingen hær af sælgere, dyre lokaler, eller sågar en butik. Det sikrer jer en overordentlig god kvalitet til bedre priser simpelthen, fordi hovedparten af vores udgifter kun går til vin…

Levering

Vi leverer selv i Aalborg og omegn, og leverer i resten af  Danmark fra dag til dag. Der er ingen minimums-ordrer, man må plukke i sortimentet osv. Kort sagt vi er fleksible!

Hvorfor GoodGrape?

Fordi vi leverer et unikt produkt, der ikke findes andre steder. I får ikke hyldevarer der findes i et utal af restauranter eller kan købes på nærmeste hjørne.

Vi har meget lave omkostninger, sådan at I får bedst mulig kvalitet til prisen.

I får seriøs og professionel rådgivning, idet det er ejerne selv der lægger ansigt til salget. Vi kender simpelthen vores vine bedre end de fleste.

Vi bakker jer op, hjælper gerne med uddannelse af jeres personale, udarbejdelse af vinkort osv.

Vi kommer kontinuerligt med nyheder. Vores netværk i USA er så stort at der hele tiden kommer spændende ting, sågar i samarbejde med vores kunder og partnere.

Vi har erfaring i restaurations branchen, kender arbejdet og ufordringerne. Vi ved hvad I snakker om !

 

Prøv os !