Magento Commerce

Skip to Main Content »

Du har ingen varer i din kurv.
Bestilling
View Basket
   
Produkter
Nyhedsbrev

Om GoodGrape

GoodGrape er en webshop indenfor vinhandel med speciale i Nordamerikanske vine og de mest anerkendte topvine fra Europa. Vi har i øjeblikket ét af det bredeste sortimenter af Nordamerikansk vin I Danmark.

Vores mission er, at “vi forhandler vin som vi selv kan lide” efter devisen som er et let omskrevet citat fra Jeff Smith fra Hourglass:

”To sell wines that don´t suck. In case we have to drink it all ourselves, if selling goes wrong”

Vi spænder bredt, med vin i alle prisklasser og forsøger at holde et meget solidt bundniveau så de billigere kvaliteter matcher de dyrere i pris contra kvalitet.

Vi har en del meget eftertragtede huse, som The Other Guys, Hacienda Monasterio, Buglioni m.fl og selvom de udgør en lille del af sortimentet er de et godt pejlemærke for det niveau vi tilstræber bredt.

GoodGrape har helt bevidst satset på 2 slags vinproducenter. Enten up-and-coming producenter, der endnu ikke har opnået stjernestatus (og findes I Danmark) eller topvine fra store anerkendte lande som Italien, Spanien og Frankrig.

Det er producenter, vi har troet på fra starten, både for god vin selvfølgelig, men også en ny og spændende stil. Det er vores klare mål fortsat at være førende når det gælder opdagelsen af spændende vine, udover at beholde klassikerne som har været der altid, bare ikke altid i Danmark.

Vi er meget selektive med udvægelse af vores topvine fra de store lande. GoodGrape sætter en ære i at have et bredt og forskelligt udvalg på de største og mest efterspurgte vindistrikter som f. eks. Veneto, Piemonte, Ribera del Duero m.fl.

Vi arbejder hver dag på at finde nye spændende vinhuse.

Har du særlige ønsker om bestemte vine, hjælper vi gerne med at fremskaffe disse.

GoodGrape betjener fire markedssegmenter: private, erhvervsvirksomheder, restauranter og vinforretninger.

Hos GoodGrape servicerer vi hver dag virksomheder med mangeartede opgaver som: Udvikling af gaveløsninger, levering af vin til firmakantiner med videre.

Vores vision er kort sagt: VIN I VERDENSKLASSE og forpligtigelsen påtager vi os gerne. 

Velkommen

Ole Madsen (ole@goodgrape.dk)

Steen F. Andersen (steen@goodgrape.dk)