Magento Commerce

Skip to Main Content »

Du har ingen varer i din kurv.
Bestilling
View Basket
   
Produkter
Nyhedsbrev

Vinhandlere

Bliv forhandler af Amerikanske vine fra GoodGrape.

Amerikansk vin stormer fremad. Kvaliteten er stærkt stigende og nygerrigheden hos danske kunder stiger tilsvarende. Vinene rammer en udpræget dansk smag og de mange europæisk inspirerede vine rammer den mere konservativt trænede gane. GoodGrape har ene import udenfor USA på langt de fleste vine og I har således garanti for at kunne tilbyde noget der er unikt og ikke bare en hyldevare. Samtidigt har vi langt det største udvalg i Europa, så der burde være noget for enhver. Vore vine er velrenommerede, endog meget velbedømte og generelt fornemt udstyret, med godt grafisk og elektronisk back-up. Vi hjælper naturligvis med alt salgsmateriale.

En del vin kommer i så lav en tildeling at det vil være meningsløst at formidle det, men generelt søger vi forhandlere på al vores vin, og som minimum seriøs forhandling i landsdelene. Vi har ingen minimums ordrer og sammensætter gerne en start-pakke, der kommer fornuftigt omkring Nord-Amerika, med basis vin af høj kvalitet, flotte ”mellem distance” vine og endelig Parker baskerne.

I får også indflydelse på fremtidige importer via vores store netværk i USA, skulle der være særlige behov for jer og jeres kunder.

 

Kontakt post@goodgrape.dk, hvis du ønsker at høre mere om forhandling af vinene fra GoodGrape.